• ✓ 1-3 dagars leverans ✓ Frakt 59 kr
VÅR STORY 💙

USA, hösten 2017. Det var då Schooled by Paper syntes på en rygg för första gången. John Knauss, grundare och skapare av varumärket, hade tidigare samma år uppmärksammat att tvättbart kraftpapper hade börjat användas inom modeindustrin. Dock verkade ingen göra det som för honom kändes uppenbart; att möjliggöra för individen att skapa sin egen one of a kind. Ett par månader och otaliga skisser senare började den första versionen av DrawBag® ta form.

De första prototyperna av DrawBag® som skapades för att uppmuntra kreativitet på ett helt nytt sätt.

Därefter tog det inte lång tid innan konceptet blev både en snackis och succé. Den första kollektionen sålde faktiskt slut på nolltid! Och det var kanske inte så konstigt egentligen. För vem vill inte skapa sin egen one of a kind och dessutom på planetvänliga och hållbara produkter tillverkade av karakteristik kraftpapper?

Nu, ungefär tre år senare, har Schooled by Paper äntligen kommit till Sverige! Och vi är väldigt glada att du har hittat till oss 🤩 För Schooled by Paper är lika mycket en online-community där kreatörer delar med sig av sina skapelser som en produkt. Vi tror på varje individs frihet att uttrycka sig själv och vi hoppas att du ska använda och visa upp din one of a kind i många år framöver!

// Vännerna på Schooled by Paper